Clique - Promotienele kleding op het lijf

Dit merk is zeer goed bekend in de promotionele kledingwereld. De kracht zit hem in het brede assortiment, hoge kwaliteit basics, en accessoires. Daarnaast letten ze goed op de de nieuwe stijlen, geïnspireerd op de hedendaagse trends. Clique promotiekleding is uniek dankzij het uitgebreide kleurenpalet en de ruime maatboog. Kom in de showroom passen en laat je verrassen door de mogelijkheden binnen collectie van dit merk.

Meer informatie >

Mooi Materiaal

Samenstellen

Voor elk bedrijf

Clique
...

Alle kleding van Clique is ontwikkeld vanuit 1 hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor jouw merk en boodschap.

Daarmee bedoelen we dat de kleding gemaakt wordt van een mooi materiaal dat wil op verschillende manieren laat personaliseren door de bedrukken of borduren. De collectie biedt de mogelijkheid tot het samenstellen van volledige outfits in de kleur, stijl en pasvorm die past bij jullie huisstijl!

Om elk bedrijf van dienst te kunnen zijn, heeft Clique 3 lijnen, Basic, Classic en Premium.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Style. Bedrijfskleding

Duurzame
Promotie

Kleding
...

Als fabrikant van kleding is clique zich bewust van haar verantwoordelijkheden als duurzame onderneming. 

Zij onderschrijft de internationale verdragen die zorgen voor gezonde werkomstandigheden, en werken samen met lokale ondernemers. 

Daarnaast gaan ze zorgvuldig om met de grondstoffen en het noodzakelijke transport. 

Clique Basic
...

Clique basic representeert de kern waar dit merk voor staat: goede kwaliteit, een breed assortiment, en heel veel verschillende kleuren voor een bescheiden prijs. 

Veel van de Basic items zijn beschikbaar voor dames, heren en kinderen met meer dan genoeg ruimte om uw bedrijfslogo en boodschap duidelijk te kunnen presenteren.

Clique Classic
...

Clique Classic is de beste keuze voor wie meer verwacht van kleding. De Classic items hebben een top kwaliteit, mooie pasvorm, breed kleurenpalet, ruime maatboog en goede voorraad voor snelle levering via Style.

Er is voor iedereen wel wat wils en altijd met de beste kwaliteit aan topkleding.

Clique Premium
...

Met super hoge kwaliteit kledingstukken, mooie decoratieve details en voorbehandelde materialen is de Premium promotie kledinglijn, de beste lijn die Clique te bieden heeft. 

Deze lijn is een slimme keuze om het beste te halen uit de promotiewaarde van kleding in uw huisstijl.