Catalogus Cutter & Buck

Cutter en Buck Bedrijfskleding Bleiswijk

Laat je inspireren bij STYLE BEDRIJFSKLEDING voor Bedrijf – Sport – Werk – Promotiekleding. Ben je op zoek naar bedrijfskleding, teamkleding, sportkleding of werkkleding? Neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom op het industrieterrein Capelle XS op de hoofdweg 386 in Capelle aan den IJssel. De showroom is elke week geopend van donderdag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17.00 uur.

Wil je buiten werktijd komen kijken en passen, kun je altijd bellen voor een afspraak! Cutter en Buck Bedrijfskleding Bleiswijk.

Contact

Bedrukte Bedrijfskleding Bleiswijk

Door de bedrijfskleding te bedrukken wordt je je onderneming nog meer zichtbaar. Dan is het natuurlijk belangrijk dat die bedrukking van goede kwaliteit is. Zo blijft het een visitekaartje voor het bedrijf. Maak gebruik van onze eigen drukkerij en personaliseer alle werkkleding voor elk personeelslid. Nooit meer discussies op de werkvloer over een vermist kledingstuk.

Cutter en Buck Bedrijfskleding {plaats}

Sportkleding

Als sportvereniging of sportschool wil je graag goede kwaliteit kleding die ademend, en goed aansluit.
Hiervoor hebben we onder andere de collectie van Printer en Craft beschikbaar. Style Bedrijfskleding is namelijk partner van C3 Printsinds 1985 de specialist in het bedrukken.

Showroom en afspraak maken?

We hebben voorbeelden hangen van alle merken, stijlen en kleuren. En natuurlijk hebben we een paskamer om ook de pasvorm direct te kunnen controleren. Wij werken alleen met de beste merken. Voor iedere beroepsgroep hebben wij een groot aanbod en ruime keus, Cutter en Buck Bedrijfskleding Bleiswijk. Neem vandaag nog contact op met Style Bedrijfskleding.

Werkkleding

Werkkleding voor vakprofessionals , daar worden hoge eisen aan gesteld. De stof moet van stevige kwaliteit zijn, en pasvorm moet helemaal kloppen. Wij hebben gekozen voor de merken: Projob, jobmen, en Tricorp. Die hebben zich bewezen. Werkkleding voor Vakprofessionals. Aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. De stof moet stevig zijn en toch soepel vallen. De maatvorm moet kloppen, zodat je in je werkkleding comfortabel aan het werk bent. Als vakprofessional is het ook prettig dat werkkleding ook nog modieus is. We spreken steeds vaker over professionele mode. Daarbij is natuurlijk de bedrukking van de werkkleding ook een factor. Ook aan de bedrukking worden hogere eisen gesteld.

Voor dat alles hebben we jarenlange ervaring die we graag ter beschikking stellen aan onze klanten.

Promotiekleding

Hierbij is natuurlijk de prijs-kwaliteit verhouding van groot belang. Natuurlijk moet promotionele kleding goed opvallen, juist hiervoor hebben we een divers aanbod qua merken. Bijvoorbeeld, Clique, Gildan, Fruit of the Loom, Kariban en nog veel meer.