Jobman
...

Jobman ontwikkeld en produceert werkkleding met een eigentijds design. De kleding is altijd van zeer hoge kwaliteit voor professionals in elke branche.

Jobman
...

Ons doel is m professionals te voorzien van kleding die voldoet aan al hun verwachtingen op het gebied van functionaliteit, prestatie en bescherming. Zonder in te leveren op comfort en praktisch gebruik. Onze missie is om al onze klanten tevreden te stellen en te zorgen dat ze met trots dagelijks JOBMAN Workwear dragen.

De collectie van JOBMAN is opgebouwd op basis van een lagen systeem. De laag direct op de huid heeft een vocht afvoerende werking om u comfortabel en droog te houden. De volgende laag is luchtdoorlatend en gemaakt van licht materiaal met een goed warmte isolerend vermogen. De buitenste laag biedt bescherming tegen weersinvloeden terwijl het ademend genoeg is om overtollig vocht af te voeren.

Bij hoge temperaturen is het een vereiste om gedurende de dag aangenaam koel te blijven, maar wel met voldoende bescherming. JOBMAN-zomer werkkleding is gemaakt van dunne, maar toch slijtvaste materialen die ademen, gemakkelijk te wassen en snel droog zijn.

JOBMAN Workwear biedt comfortabele bescherming tijdens alle omstandigheden.

Waarom Jobman-Bedrijfskleding?
...

Hoog raagcomfort
Vele functionele details
Ondersteunt duurzaamheid
Vele Verschillende maten
Vele modellen zowel voor heren als dames
Alles is getest door professionals

Jobman Werkkleding

Jobman Advanced

Deze collectie is voor professionals doe tijdens hun werk worden geconfronteerd met scherp gereedschap en vuil. De geavanceerde collectie heeft het hoogste niveau van bescherming en functionaliteit en biedt slimme oplossingen voor het dragen van diverse gereedschappen. 

De kleding is gemaakt van comfortabele, slijtvaste materialen die droog blijven en zorgen voor een optimale bescherming.

Jobman Practical

De practical collectie heeft dezelfde hoge kwaliteit die u van JOBMAN gewend bent maar met minder extra details en opties. De kleding is vooral gericht op de markt waar de prijs het belangrijkste is.

Jobman Functional

Deze collectie is gemaakt voor de beroepen waarbij comfort belangrijker is dan het dragen van gereedschappen. De functionele werkkleding is zeer geschikt voor werk binnen of zittend in een voertuig. 

De werkkleding in dit niveau oogt professioneel, is praktisch, zit comfortabel en bied bescherming wanneer nodig.