Promotie kleding Ridderkerk

Laat je inspireren bij STYLE BEDRIJFSKLEDING voor Bedrijf – Sport – Werk – Promotiekleding. Ben je op zoek naar bedrijfskleding, teamkleding, sportkleding of werkkleding? Neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom op het industrieterrein Capelle XS op de hoofdweg 386 in Capelle aan den IJssel. De showroom is elke week geopend van donderdag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17.00 uur.

Wil je buiten werktijd komen kijken en passen, kun je altijd bellen voor een afspraak! Promotie kleding Ridderkerk.

Contact

Craft Textiel Ridderkerk

De eerste laag ofwel de baselayer is bedoelt om vocht af te voeren van het lichaam zodat deze droog blijft en optimaal kan blijven presteren. In een warme omgeving of wanneer het erg warm is buiten kun je alleen in deze baselayer sporten.

Is het buiten wat frisser, of wil je meer bescherming voeg dan een extra laag toe, de zogenaamde midlayer. Doelstelling hiervan is een laag isolatie tussen de sporter en de buitenlucht. Zo blijft de lichaamswarmte behouden, zonder dat de sporter gaat zweten.

Ten slotte is daar nog de derde laag, of de protection layer. Sport je buiten in weer en wind dan is deze laag perfect. Het houdt de wind en regen tegen, en voert toch het transpiratievocht af naar de buitenlucht.

Dankzij de sportkleding van Craft kun je in elke weersomstandigheid toch buiten sporten, alleen of met je team.

Promotiekleding {plaats}Promotiekleding {plaats}Promotiekleding {plaats}

Clique Textiel

Alle kleding van Clique is ontwikkeld vanuit 1 hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor jouw merk en boodschap. Daarmee bedoelen we dat de kleding gemaakt wordt van een mooi materiaal dat wil op verschillende manieren laat personaliseren door de bedrukken of borduren. De collectie biedt de mogelijkheid tot het samenstellen van volledige outfits in de kleur, stijl en pasvorm die past bij jullie huisstijl! Om elk bedrijf van dienst te kunnen zijn, heeft Clique 3 lijnen, Basic, Classic en Premium.

Style Bedrijfskleding is namelijk partner van C3 Print sinds 1985 de specialist in het bedrukken.

Showroom en afspraak maken?

We hebben voorbeelden hangen van alle merken, stijlen en kleuren. En natuurlijk hebben we een paskamer om ook de pasvorm direct te kunnen controleren. Wij werken alleen met de beste merken. Voor iedere beroepsgroep hebben wij een groot aanbod en ruime keus, Promotiekleding Ridderkerk. Neem vandaag nog contact op met Style Bedrijfskleding.

Jobman Textiel

Ons doel is m professionals te voorzien van kleding die voldoet aan al hun verwachtingen op het gebied van functionaliteit, prestatie en bescherming. Zonder in te leveren op comfort en praktisch gebruik. Onze missie is om al onze klanten tevreden te stellen en te zorgen dat ze met trots dagelijks JOBMAN Workwear dragen.

De collectie van JOBMAN is opgebouwd op basis van een lagen systeem. De laag direct op de huid heeft een vocht afvoerende werking om u comfortabel en droog te houden. De volgende laag is luchtdoorlatend en gemaakt van licht materiaal met een goed warmte isolerend vermogen. De buitenste laag biedt bescherming tegen weersinvloeden terwijl het ademend genoeg is om overtollig vocht af te voeren.

Bij hoge temperaturen is het een vereiste om gedurende de dag aangenaam koel te blijven, maar wel met voldoende bescherming. JOBMAN-zomer werkkleding is gemaakt van dunne, maar toch slijtvaste materialen die ademen, gemakkelijk te wassen en snel droog zijn.

JOBMAN Workwear biedt comfortabele bescherming tijdens alle omstandigheden.

Cutter en Buck

Het kledingmerk Cutter & Buck werd opgericht in 1989. De ontwerpers hebben een enorme voorliefde voor de golfsport, dus daarvoor werd de kleding in eerste instantie gemaakt. Het gaat om comfortabele kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen en die onder alle omstandigheden comfortabel draagt. Deze kleding is niet alleen geliefd bij golfers en andere sporters, Cutter & Buck is een merk dat bij een breed publiek geliefd is.

Promotiekleding {plaats}Promotiekleding {plaats}Promotiekleding {plaats}Promotiekleding {plaats}