Teamkledingvoor atleten
...

Profiteer van de voordelen van een vaste leverancier voor de teamkleding van jouw vereniging. Stel met ons de clubkleding samen, en laat elk lid zelf langskomen voor zijn of haar teamoutfit. Om het voor elk lid gemakkelijk te maken maken we een compleet pakket. Dit mooie pakket bestaat dan uit diverse producten bijvoorbeeld: een sporttas, trainingspak, en trainingskleding.

Teamkleding voor atleten

Bekijk ook de rest 
van onze collectie:
...

Met merken als Cutter en Buck, Clique, Craft en Jobman.

Offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de uiteindelijke kosten?
Vraag dan nu een offerte aan!

Offerte aanvragen  >
Teamkleding voor atleten

Merken sportkleding

Wij hebben gekozen voor sportkleding van de merken die gebruik maken van slim textiel. Stoffen die zweet afvoeren, goed ademen en goed afgewerkt zijn. Zo voelt de sporter zich lekker in zijn tenue en zet hij of zij de beste prestatie neer. Kijk eens in onze showroom naar de collectie van Printer en Craft en probeer het zelf. Of klik door naar de merken en lees waarom we juist hiervoor gekozen hebben.

Teamkleding voor atleten

Teamkleding advies

Wil is meer weten over alle mogelijkheden?

Bel ons dan voor een afspraak of kom langs tijdens de openingstijden en vertellen je er graag meer over!

Teamkleding voor atleten

Teamkleding met bedrukking

Dat complete tenue hoort dan natuurlijk bedrukt te worden voor de promotie van het team, de club en de sponsoren. Voor het personaliseren van de sportkleding beschikt Style over een eigen drukkerij. Wij helpen graag bij de selectie, het ontwerp en de maatvoering.