Werkkleding voor vakprofessionals
...

Aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. De stof moet stevig zijn en toch soepel vallen. De maatvorm moet kloppen, zodat je in je werkkleding comfortabel aan het werk bent. Als vakprofessional is het ook prettig dat werkkleding ook nog modieus is. We spreken steeds vaker over professionele mode. Daarbij is natuurlijk de bedrukking van de werkkleding ook een factor. Ook aan de bedrukking worden hogere eisen gesteld. Voor dat alles hebben we jarenlange ervaring die we graag ter beschikking stellen aan onze klanten.

Werkkleding voor vakprofessionals

Bekijk ook de rest 
van onze collectie:
...

Met merken als Cutter en Buck, Clique, Craft en Jobman.

Offerte?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de uiteindelijke kosten?
Vraag dan nu een offerte aan!

Offerte aanvragen  >
Werkkleding voor vakprofessionals

Bedrukte werkkleding

Door de werkkleding te bedrukken wordt je je onderneming nog meer zichtbaar. Dan is het natuurlijk belangrijk dat die bedrukking van goede kwaliteit is. Zo blijft het een visitekaartje voor het bedrijf.
Maak gebruik van onze eigen drukkerij en personaliseer alle werkkleding voor elk personeelslid. Nooit meer discussies op de werkvloer over een vermist kledingstuk.

Werkkleding voor vakprofessionals

Merk werkkleding

Wij hebben gekozen voor de merken: Projob, jobmen, en Tricorp. Die hebben zich bewezen, en hangen in onze showroom om uit te proberen en zelf te ervaren.
Lees op de merk pagina meer over elk individueel merk.

Werkkleding voor vakprofessionals

Arbeidsveiligheid kleding

Als vakprofessional wil je comfortabel en met zelfvertrouwen aan het werk zijn.
Daarom adviseren wij, kom naar de showroom en controleer de pasvorm alvorens je tot aanschaf overgaat. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen speciale beschermingsmaatregelen noodzakelijk zijn. Ook daarin zijn we je met onze ervaring graag van advies.
Zo weet je zeker dat je personeel veilig en zeker aan het werk gaat.