Cutter en Buck...

Het kledingmerk Cutter & Buck werd opgericht in 1989. De ontwerpers hebben een enorme voorliefde voor de golfsport, dus daarvoor werd de kleding in eerste instantie gemaakt. Het gaat om comfortabele kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen en die onder alle omstandigheden comfortabel draagt. Deze kleding is niet alleen geliefd bij golfers en andere sporters, Cutter & Buck is een merk dat bij een breed publiek geliefd is.

De inspiratie van Cutter en Buck

Cutter & Buck vindt zijn oorsprong in het Amerikaanse Seattle. De ontwerpers worden geïnspireerd door enerzijds de ruige natuur van deze staat in het noordwesten van de VS, en anderzijds de rijke cultuur. De ontwerpen zijn zowel bedoeld voor werk als vrije tijd, de ontwerpers doen hun best om een naadloze overgang te creëren tussen de twee belangrijkste tijdsbestedingen van de meeste mensen.

Bekende toernooien hebben een partnerschap met Cutter En Buck

Voor wie een beetje bekend is met de golfsport zal vooral de PGA TOUR zeker iets zeggen. Maar ook met andere grotere organisaties en evenementen heeft Cutter & Buck een partnerschap, zoals onder andere NFL, USTA en PGA of America. Cutter & Buck is exclusief distributeur van het merk Clique in Noord-Amerika. Daarnaast is de kleding van Cutter & Buck zelf verkrijgbaar over de hele wereld in winkels voor sportkleding maar uiteraard ook online.

Kleding voor promotie van je bedrijf

De kleding van Cutter & Buck leent zich bij uitstek als bedrijfskleding. Je kunt deze namelijk prima laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. Alle kleding van dit uitstekende merk is van prima kwaliteit en blinkt bovendien uit in draagcomfort. De kleding van Cutter & Buck is geschikt voor zowel dames als heren en verkrijgbaar in een breed scala aan maten. Het is dus prima geschikt om het voltallige personeel uniform maar toch stijlvol te kleden.

Compleet assortiment kleding

Het grote voordeel van Cutter & Buck is dat je er een complete outfit bij elkaar kunt shoppen. Van T-shirt tot pantalon en van soft shell jas tot bodywarmer. Zeker als je bedrijfskleding zoekt voor mensen die zowel binnen als buiten moeten kunnen werken en dus een complete garderobe moeten hebben is dit merk zeer geschikt. Alle items zijn geschikt om te bedrukken met een bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

Duurzame kleding voor de perfecte uitstraling

Als je er goed gekleed uit wilt zien en toch kleding wilt dragen die comfortabel is, dan is Cutter & Buck jouw merk. Dat geldt ook als je op zoek bent naar een geschikt kledingmerk voor je bedrijf. De medewerkers zullen zich comfortabel voelen en met plezier aan het werk gaan als ze deze uitstekende en vooral stijlvolle kleding mogen dragen. De kleding die door Cutter & Buck wordt ontworpen is gemaakt van natuurlijke materialen die ademen en mede daardoor extra comfortabel zijn. Ook gaat de kleding lang mee, ook na zeer regelmatig wassen behouden de kledingstukken hun mooie kleur en prima pasvorm. Een merk om te onthouden dus als je op zoek bent naar goede bedrijfskleding.