Sportkleding

Sportkleding Barendrecht

Teamkleding voor atleten. Profiteer van de voordelen van een vaste leverancier voor de teamkleding van jouw vereniging. Stel met ons de clubkleding samen, en laat elk lid zelf langskomen voor zijn of haar teamoutfit. Om het voor elk lid gemakkelijk te maken maken we een compleet pakket. Dit mooie pakket bestaat dan uit diverse producten bijvoorbeeld: een sporttas, trainingspak, en trainingskleding. Sportkleding Barendrecht.

Contact

Merken Sportkleding Barendrecht

Wij hebben gekozen voor sportkleding van de merken die gebruik maken van slim textiel. Stoffen die zweet afvoeren, goed ademen en goed afgewerkt zijn. Zo voelt de sporter zich lekker in zijn tenue en zet hij of zij de beste prestatie neer. Kijk eens in onze showroom naar de collectie van Printer en Craft en probeer het zelf. Of klik door naar de merken en lees waarom we juist hiervoor gekozen hebben.

Sportkleding {plaats}Sportkleding {plaats}Sportkleding {plaats}

Teamkleding met bedrukking

Dat complete tenue hoort dan natuurlijk bedrukt te worden voor de promotie van het team, de club en de sponsoren. Voor het personaliseren van de sportkleding beschikt Style over een eigen drukkerij. Wij helpen graag bij de selectie, het ontwerp en de maatvoering. Style Bedrijfskleding is namelijk partner van C3 Printsinds 1985 de specialist in het bedrukken.

Showroom en afspraak maken?

We hebben voorbeelden hangen van alle merken, stijlen en kleuren. En natuurlijk hebben we een paskamer om ook de pasvorm direct te kunnen controleren. Wij werken alleen met de beste merken. Voor iedere beroepsgroep hebben wij een groot aanbod en ruime keus, Sportkleding Barendrecht. Neem vandaag nog contact op met Style Bedrijfskleding.

Teamkleding advies

Wil is meer weten over alle mogelijkheden? Bel ons dan voor een afspraak of kom langs tijdens de openingstijden en vertellen je er graag meer over! Wilt u langs komen? Geef ons even een belletje!
Maandag – Vrijdag 09.00 – 18.00
Zaterdag – 09.00 – 17.00
Zondag – gesloten