Werkkleding Zevenhuizen

Aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. De stof moet stevig zijn en toch soepel vallen. De maatvorm moet kloppen, zodat je in je werkkleding comfortabel aan het werk bent. Als vak professional is het ook prettig dat werkkleding ook nog modieus is. We spreken steeds vaker over professionele mode. Daarbij is natuurlijk de bedrukking van de werkkleding ook een factor. Ook aan de bedrukking worden hogere eisen gesteld. Voor dat alles hebben we jarenlange ervaring die we graag ter beschikking stellen aan onze klanten.

Contact

Bedrukte werkkleding Zevenhuizen

Door de werkkleding te bedrukken wordt je je onderneming nog meer zichtbaar. Dan is het natuurlijk belangrijk dat die bedrukking van goede kwaliteit is. Zo blijft het een visitekaartje voor het bedrijf. Maak gebruik van onze eigen drukkerij en personaliseer alle werkkleding voor elk personeelslid. Nooit meer discussies op de werkvloer over een vermist kledingstuk.

Werkkleding {plaats}

Merk werkkleding

Wij hebben gekozen voor de merken: Projob, jobmen, en Tricorp. Die hebben zich bewezen, en hangen in onze showroom om uit te proberen en zelf te ervaren. Lees op de merk pagina meer over elk individueel merk. Naast onze werkkleding kunnen we ook de spullen personaliseren door onze eigen drukkerij. Style Bedrijfskleding is namelijk partner van C3 Print sinds 1985 de specialist in het bedrukken.

Showroom en afspraak maken?

We hebben voorbeelden hangen van alle merken, stijlen en kleuren. En natuurlijk hebben we een paskamer om ook de pasvorm direct te kunnen controleren. Wij werken alleen met de beste merken. Voor iedere beroepsgroep hebben wij een groot aanbod en ruime keus, Werkkleding Zevenhuizen. Neem vandaag nog contact op met Style Bedrijfskleding.

Arbeidsveiligheid kleding

Als vakprofessional wil je comfortabel en met zelfvertrouwen aan het werk zijn. Daarom adviseren wij, kom naar de showroom en controleer de pasvorm alvorens je tot aanschaf overgaat. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen speciale beschermingsmaatregelen noodzakelijk zijn. Ook daarin zijn we je met onze ervaring graag van advies. Zo weet je zeker dat je personeel veilig en zeker aan het werk gaat.